dinsdag 22 juli 2014

Dinsdag 22 juli. Vandaag hebben wij onze vakantie bungalow betrokken. Zo mag je dit huis wel noemen. Schitterend gelegen in een bungalow wijk aan de rand van Weert. Dicht bij zijn de winkels waar je binnen 5 minuten fietsen je boodschappen kan doen. Ook de fietspaden met knooppuntroutes zijn heel dichtbij. In deze bosrijke omgeving kun je ook eindeloos mooi wandelen.
Wij zorgen voor vee in huize Frank en Hetty
Even de veestapel voorstellen Cavia's Jip en Jeppe, konijn Puk en onze 14 jarige lieve poes Otje.
De Cavia's zitten constant in hun huisje in de woonkamer. Puk het konijn heeft zijn huis in een buitenren en kan daar vrij in en uit lopen. Hij vindt het heerlijk op het koele gras. Geweldig leuk om te zien. Poes Otje is een poes op leeftijd en gaat zo zijn eigen gangetje. We hebben vandaag onze knagers gevoederd met sla, wortels en ander groen wat ze lekker vinden. Otje, onze vakantie-poes, vindt karnemelk erg lekker, heerlijk slobberen uit de glas van de baas, prachtig !!
Het weer hier is geweldig mooi. In de tuin is het lekker koel. We hebben vanmiddag wat boodschappen in de buurt gedaan.
De fietsen heb ik af afgesteld, banden opgepompt enz, zodat we lekker kunnen fietsen. Morgen komen Pien en Mare en vieren de verjaardag van Mare bij ons in Weert lekker koel in onze vakantie-tuin.
huisje van Jip en Jeppe
Jepke


Onze vakantie poes Otje 
konijn Puk






Geen opmerkingen:

Een reactie posten